8. srpna 2017

Nově v knihovně 17



























Už je to nějakou dobu, co jsem vás naposledy informovala o nových knižních přírůstcích. Neměla jsem příliš času na čtení, takže šlo stranou i objevování a nakupování nových knih. Tomu je ale naštěstí konec. Což dokazuje ne zrovna malá objednávka v jednom internetovém knihkupectví. Začněme s Paulou Hawkins a Do vody, kterou jsem si objednala už před nějakou dobou. Autorka mě dostala už Dívkou ve vlaku. Její novinka tedy byla jasná volba. Druhým přírůstkem je Prokletý princ od dvou autorek píšících pod pseudonymem Erin Watt. Zprvu jsem si říkala, že jsem dávno vyrostla z náctiletých hlavních hrdinek, ale... Úplnou náhodou se mi dostala do rukou Papírová princezna (1. díl) a to byl konec. Takže jasně, že jsem si hned po dočtení běžela objednat druhý díl, Prokletého prince.  A přece si nebudu pořizovat jen jednu knížku. Tím se dostáváme k Možná jednou z pera Colleen Hoover. Příběh vysokoškolačky Sydney a hluchoněmého Ridge už jsem před pár lety četla v originále a opravdu mě zaujal. Poslední novinka, It ends with us, mi poslouží spíš ke vzdělávacím účelům, pro zlepšení v angličtině. 
kousek níž si můžete přečíst, o čem mé čerstvé přírůstky vlastně jsou. 



Do vody - Paula Hawkins


Vyhýbejte se tichým vodám, nikdy nevíte, co se skrývá pod hladinou…  Na dně řeky se najde tělo svobodné matky – a zrovna na místě, kde bylo toho léta objevena mrtvola mladého děvčete. V historii malého městečka Beckford to sice nejsou první ženy, jejichž osud se na onom místě uzavřel, jsou to však právě ony dvě, jejichž smrt rozčeří nejen hladinu řeky, ale i poklidné životy místních obyvatel. A z temných vod začínají najednou na světlo dne vyplouvat dlouho zamlčovaná tajemství…




Prokletý princ - Erin Watt


Reed Royal má vše, co by si mohl přát: vzhled, postavení, peníze. Dívky na elitní akademii Astor Park stojí frontu, aby si s ním mohly vyrazit, a kluci mu závidí, jenže Reedovi nikdy nezáleželo na nikom jiném než jeho rodině – dokud mu do života nevstoupila Ella Harperová. To, co začalo spalující nenávistí a plánem, jak nové otcově chráněnce udělat ze života peklo, se brzy změní v něco silnějšího. Chce ji mít nablízku a zajistit jí bezpečí. Když ji však Reed jedinou hloupou chybou odežene a uvrhne tím rodinu Royalů do chaosu, začne se mu život rozpadat pod rukama. Ella ho už nechce. Tvrdí, že jeden druhého jen ničí. Možná má pravdu. Tajemství. Zrada. Nepřátelé. Nic podobného Reed dosud nepoznal, a pokud chce získat svou princeznu zpět, musí dokázat, že jí za to stojí.




Možná jednou - Colleen Hoover


Sydney žila v dokonalém světě – dobrá škola, práce, skvělá kámoška i úžasný přítel. Jenže pak zjistí, že její přítel ji podvádí a nádherná bublina perfektní idylky praskne. Naštěstí je tu záhadný soused a jeho hudba, který dá Sydney novou naději. Ale psát písně, stejně jako žít vlastní život, není nikdy snadné… 




It ends with us - Colleen Hoover


SOMETIMES THE ONE WHO LOVES YOU IS THE ONE WHO HURTS YOU THE MOST 
Lily hasn't always had it easy, but that's never stopped her from working hard for the life she wantsShe's come a long way from the small town in Maine where she grew up - she graduated from collegemoved to Boston, and started her own business.So when she feels a spark with a gorgeous neurosurgeon named Ryle Kincaideverything in Lily's life suddenly seems almost too good to be true. 
Ryle is assertivestubborn, and maybe even a little arrogantHe's also sensitive, brilliant, and has a total soft spot for Lily, but Ryle's complete aversion to relationships is disturbing. 
As questions about her new relationship overwhelm her, so do thoughts of Atlas Corrigan - her first love and a link to the past she left behind. He was her kindred spirit,her protectorWhen Atlas suddenly reappearseverything Lily has built with Ryle is threatened. 
With this bold and deeply personal novel, Colleen Hoover delivers a heartwrenching story that breaksexciting new ground for her as a writer. It Ends With Us is an unforgettable tale of love that comes at the ultimate price.


2 komentáře:

  1. Moc pěkné nové kousky :) Žádnou z knih jsem zatím nečetla, ale na všechny se chystám :) Hlavně na Možná jednou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se máš na co těšit. Alespoň, co se Možná jednou a Prokletého prince týče. Zbytek mě teprve čeká.:)

      Vymazat