16. října 2016

Knižní dárky





























Jak někteří z vás už vědí díky facebooku, nedávno jsem oslavila narozeniny. Mimo jiné, od alkoholu, přes květiny, až po anděla, se mi sešly také knižní dárky. Dneska vám o nich konečně povím něco víc. Jde o celkem tři knihy, jednu poukázku a jednu záložku (, protože těch není nikdy dost). Něčím mě obdařili přátele, dalším rodina a všechno dohromady mi udělalo neuvěřitelnou radost. Tak se pojďte podívat.



Zaprvé vám ukážu záložku s ovečkami, která mluví za vše vhledem k tomu, že čtu hlavně po večerech. A pak poukázku do neoluxoru, protože knížek na seznamu k přečtení je vždycky dost.



Pak tu máme něco Pro nejlepší dceru na světě – sbírku citátů. Mám to bílé na fialovém, takže je to oficiální.:))



Na konec jsem si nechala dva knižní přírůstky od Christiny Lauren – žhavou novinku Vášnivého hříšníka a Božského hráče. Dovolte mi, abych vám řekla, jak jsem se dostala k druhé jmenované. Má milá kamarádka se mě ptala, kterou knihu bych si ráda přečetla. Já jsem se jí, v dobré víře, že skutečně čte můj blog a těší se na nové recenze, svěřila s Božským hráčem.  O jejím skutečném záměru jsem se dozvěděla až po nakouknutí do dárkové tašky. Tolik k mé důvtipnosti.


Oficiální anotace:
A je to tady! Kdo nám ještě chybí do mozaiky božských, vášnivých a hříšných přátel? Lola a Oliver. Sem s nimi.
Lola miluje komiksy, sama je píše a kreslí.
Oliver vlastní obchod s komiksy, je jejich vášnivý fanoušek.
Už vám to došlo? Jim dvěma ještě ne. Milují se, ale nevědí o tom. Dokonce by se dalo říct, že dělají všechno pro to, aby se to neprolátlo.
Od začátku až dokonce pořádně zamotaný příběh. A od začátku až do konce nabitý vášní, emocemi, sexem, ale i nedorozuměními a hádkami. Lola už prostě čekala moc dlouho, až se splní její dětský sen udělat film podle svého vlastního komiksového scénáře, a Oliver je vážně trochu moc nesmělý a upjatý.
Pochopí Lola, že láska je stejně důležitá jako pracovní úspěchy? Najde Oliver mužské sebevědomí a odvahu pustit se do vztahu, který skrývá nebezpečí, že ho zničí?




Oficiální anotace:
Neskutečná knihomolka. Chronický Casanova. A výuka chemie, která by pro školní lavice byla příliš skandální.
Po tom, co Hanně Bergstromové její starostlivý bratr udělá přednášku o tom, že má úplně katastrofální (protože nulový) společenský život a je zahrabaná zaživa v přípravě na doktorát, nezbývá jí nic jiného, než poslechnout a využít jeho návrh: vypadne ven, seznámí se s novými lidmi, začne randit. A kdo jí pomůže proměnit se ve žhavou dračici, po které budou toužit všichni muži? Nikdo jiný než božský přítel jejího bratra, Will Sumner – investor a dokonalý playboy! Will riskem doslova žije, ale starat se o brýlatou špertku ho opravdu ani v nejmenším neláká… až do té divoké noci, kdy ho jeho nevinná svůdná žačka naláká do postele – a naučí ho o ženách dvě tři nové věci, na které už nikdy nezapomene. Jakmile Hanna objeví sílu svého sexappealu, je jen na Willovi, aby dokázal, že je opravdu tím jediným mužem, kterého v životě potřebuje.


8 komentářů:

  1. Knižní dárky vždycky udělají ohromnou radost! :) Minimálně nám knihomolům :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dodatečně všechno nejlepší!
    Jak je tu už napsáno, knihomolům knižní dárky radost dělají. Musím říct, že při vzpomínce na bratrův výraz pokaždé, když ode mně dostal knížku, ať už k narozeninám nebo pod stromeček, se musím začít smát. :D
    Sbírka citátů vypadá pěkně, vždycky po takových knížkách v knihkupectví pokukuji, ale zatím žádnou nevlastním. :)
    Hráč a Hříšník vypadají na nenáročnou četbu. Tak ať se ti knížky líbí. :)

    Fandom Before Blood CZ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za přání.:) Taky se snažím často známé a kamarády obdarovat knihou, ale většinou to docela vítají. Nebo se mi to tak alespoň zdá.:))
      Sbírka citátů zatím vyznívá docela vtipně.
      Hráč a Hříšník vážně jsou nenároční.:)

      Vymazat
    2. Páni, to je krása! A máš skvělé fotky! :)

      Vymazat
  3. Dodatečně všechno nejlepší! :) Jsou to opravdu pěkné kousky. Hříšníka i Hráče jsem vídala téměř na každém kroku, ale ještě jsem se k nim nedostala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky.:) Vážně? Mně přišlo, že knihy od Christiny Lauren u nás právě nejsou tak profláknuté. K prvnímu dílu série Božský bastard jsem se dostala spíš náhodou.:)

      Vymazat