2. srpna 2017

Letní čtení - 4. část




























Neuvěřitelné, že už je to rok, co byl na blogu poprvé zveřejněn článek s názvem Letní čtení. Jeho prostřednictvím jsem vás chtěla seznámit s knihami, ze kterých léto a horko přímo dýchá. Letos už máme víc než půlka léta za sebou. Takže je nejvyšší čas začíst si naplno užívat ty zbývající týdny. Ať už to podle vašich představ vypadá jakkoli. Party pod širým nebem, víkend na chatě nebo odpoledne u vody s dobrou knížkou. A taky přišla ta správní doba na uvedení nového dílu Letního čtení.



Vášnivý lhář - Christina Lauren 





"Řekla mi, že jsem klišé, děvkař, pitomec a kdesicosi." - Luke 

Kdo by nechtěl přes den surfovat na vlnách, a na chvíli pustit všechny problémy za hlavu, a večery trávit v baru. Pro někoho vysněná dovolená, pro někoho každodenní rutina. Když se k tomu nachomýtne ještě sexy budoucí právník Luke, můžete se těšit na pěkně žhavý příběh. 



Ostrov lhářů - E. Lockhart 





"Vítejte v báječné rodině Sinclairových."Cadence 

Trávit celé léto na soukromém ostrově, to se jen tak někomu nepoštěstí. Prázdné pláže, ničím nerušený odpočinek a čtveřice kamarádů, která hodlá prožít nezapomenutelné prázdniny. Tak nezapomenutelné, že změní jejich životy napořád. Ano, rodina Sinclairových je opravdu báječná. Alespoň na venek. 



Božský - Christina Lauren 





"Nastavila jsem skleničku a cítila v kostech dobrodružství, prázdniny, pocit úniku." Pippa 

Tohle sice není vyloženě příběh odehrávající se během horkých letních dnů, ale ta volnost a prázdninová atmosféra na mě ze stránek stejně dýchala. Parta přátel, která cestuje po vinicích - spousta alkoholu a teplé podzimní noci. Ideální příležitost k nezávazným flirtům a možná i k něčemu většímu.







4 komentáře:

  1. Ostrov lhářu bol pre mňa obrovským prekvapením. Prečítala som to na posedenie a na konci som iba pozerala s otvorenými ústami. Človek, keď to číta, tak je jasné, že mu tam niečo nehrá, ale toto? Fuu... Každopádne skvelé čítanie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím. Taky jsem byla koncem poměrně překvapená, ale asi právě o tom to celé je.:)

      Vymazat
  2. Moc pěkné přečtené kousky :) Ostrov lhářů mě překvapil a nedávno jsem četla i Božského :) Přišla jsem tak na chuť knihám od Christiny Lauren :) Hezké čtení i v srpnu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, doufám, že si s Christinou Lauren užiješ spoustu zábavy.:)

      Vymazat