6. září 2016

Nově v knihovně 13




























Čas hrozně letí. Ještě před chvílí byl červen a já se nemohla dočkat až vyjde Hrdina (Samantha Young) a najednou je začátek září, mám dávno přečteno a nemůžu se dokopat k napsání recenze. Přiznejme si to, stejný problém mám s dalšími třemi knížkami. Můžu jen doufat, že mě tahle „krize“ brzo přejde.

Ale pojďme už rovnou na novinky. První z nich jsem si překvapivě objednala z eshopu eiffel optic. Už je přečtená a dokonce zrecenzovaná (ZDE). Jde o Ostrov Lhářů, který jsem si původně půjčila v knihovně, ale některé knížky jednoduše potřebujete mít doma natrvalo. K druhé novince jsem přistupovala trošku skepticky, protože předchozí díl, Rockové sólo, se mi zas tolik nezamlouval. Je to třetí pokračování série Stage Dive – Rockový risk. A o čem knihy jsou?



Ostrov Lhářů - E. Lockhart


Přečtěte si to. A jestli se Vás někdo zeptá, jak to skončí, prostě LŽETE! 
Báječná rodina Sinclairových.
Soukromý ostrov. 
Velice bystrá dívka, se kterou je něco v nepořádku.
Skupina čtyř přátel - lhářů -, jejich přátelství začne být destruktivní.
Revoluce. Nehoda. Tajemství.
Lži a další lži.
Pravá láska.
Pravda.



Rockový risk - Kylie Scott


Jako zpěvák rockové skupiny Stage Dive je Jimmy zvyklý, že dostane cokoli a kdykoli si namane, a život je pro něj jedna velká párty. Velká chyba, která by na jeho kapelu mohla uvrhnout špatné světlo, ho ale konečně probere a Jimmy nastoupí na odvykačku. Tak pozná Lenu, novou asistentku, která mu má pomoct vyhrabat se z problémů.
Lena se nehodlá chytit na řečičky svého sexy nadřízeného a je odhodlaná udržet jejich vztah v profesionální rovině, přestože to mezi nimi jiskří. Když ji Jimmy zažene do kouta, dojde mu, že možná ztratil to nejlepší, co ho kdy potkalo.
Dokáže svoji tvrdohlavou asistentku přesvědčit, aby zariskovala a poslechla, co jí radí srdce?





Mohlo by vás zajímat:





6 komentářů:

  1. Ostrov lharu jsem cetla a opravdu se mi libila, cetlo se to uplne samo. Preji prijemny cteci zazitek :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, mě Ostrov Lhářů zaujal hlavně originálním pojetím.:)

      Vymazat
  2. Ostrov lhářů je bomba! Tuším, že jsem ho četla loni v létě a vychutnala jsem si ho od začátku až do konce. Akorát by mě zajímalo, jak se ti podařilo objednat knihu z optiky? Pochopila jsem to dobře? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, pochopila jsi to dobře. :D Hledala jsem přes heureku odkud Ostrov lhářů objednám a vyběhla na mě tahle optika. Jelikož si tam normálně objednávám kontaktní čočky, tak jsem to spojila.:))

      Vymazat
  3. Krásné kousky :) Ostrov lhářů mě také dostal :) A na druhou, rockovou sérii se teprve chystám :) Hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S Rockovou sérií je to jako na houpačce, jednou super, jednou nic moc. Máš se na co těšit.:)

      Vymazat