17. srpna 2016

Letní čtení - 3. část





























Jak se říká, do třetice všeho dobrého. A tak jsem se rozhodla pro vás vytvořit třetí, a pro letošek konečný, díl letního čtení. Léto se nám pomalu, ale jistě chýlí ke konci a v podstatě už z něj zbývají jen dva týdny. Poslední příležitost užít si slunce nejen v knize, ale i venku a vychutnat si tak letní atmosféru naplno. Tak hurá do toho a snad vás něčím inspiruji.:)




Omyl - Elle Kennedy






"To, co jsem chtěla říct, jsem ti řekla už ten večer. Celý to byl jeden velký omyl." – Grace

Co by to bylo za léto bez romantiky. Omyl je na tohle ideální. Školní lamač dívčích srdcí Logan a Grace s tendencí nervózně blábolit o sériových vrazích. Náhoda je svede dohromady, hloupost Logana rozdělí a pak se bude muset hodně snažit, aby si to u Grace vyžehlil. Joo, láska je láska. Recenze ZDE.









Pátá cesta k pádu - K.A. Tucker





"Tohle musí být karma, která si to se mnou přišla pořádně vyřídit." - Reese

S touhle knížkou se můžete přenést do slunného Miami. Mohlo by se zdát, že Reese je potížistka. Její problém ale spíš spočívá ve špatných rozhodnutích. Vdát se po pár týdnech známosti? Hotovo. Odvázat se s pěkným blonďákem v Mexiku? Hotovo. Jenže co když ten blonďák, Ben, začne následně pracovat ve stejné firmě jako Reese? Tady si rozhodně užijete hodně humorných chvil.









Agnes - Hannah Kent






"Nechci, aby na mě někdo vzpomínal, chci tady být!" – Agnes

Nakonec opět jeden kousek, při kterém se zchladíte. Agnes je v podstatě obyčejná žena z 19. století, která se stala neobyčejnou díky vlastní smrti. Jedná se totiž o poslední popravenou ženu na Islandu. Její příběh je především o předsudcích, síle člověka, pochybnostech a svým způsobem i o nešťastné lásce. Recenze ZDE.








Žádné komentáře:

Okomentovat