9. dubna 2017

Stěhování s Favi


























Jednou to přijít muselo. Člověk dospívá, stárne, postupně se stává samostatným ve všech ohledech. A tak jsem se dostala do fáze, kdy se v nejbližších měsících chystám k prvnímu vlastnímu bydlení. Samozřejmě bych si ráda byt zařídila podle vlastních představ. Takže mi vlastně nabídka ke spolupráci od webového portálu FAVI –vyhledávače nábytku, dekorací a inspirací přišla vhod. Bezpochyby nejsem první ani poslední, koho tahle stránka oslovila, ale pro mě dorazila v pravou chvíli. Kdo by si nechtěl vytvořit svůj ideální koutek na čtení.

Přiznám se, že jsem na stránkách FAVI strávila poměrně dost času, protože wow! Najdete tady opravdu hodně produktů různých velikostí, barev, druhů i vzorů. Na své si tu přijde snad každý. (Sama jsem ve výběru nábytku dost náročná.) První problém nastal ve chvíli, kdy jsem měla zvolit styl, ve kterém bych svůj koutek chtěla. Něco tradičního, staromódního, masivního a tmavého? Nebo naopak moderní světlou jednoduchost? Nakonec jsem se rozhodla pro druhou možnost, vzhledem k tomu v jakém duchu bych ráda udržela celý byt. Pak už zbývalo jen vybírat a kombinovat a snít o té krásné relaxační zóně (, která by určitě vznikla, mít na to prostor a neomezené množství peněz).

Jak to nakonec dopadlo? Posuďte sami. Na knihovně se mi líbí, že má prostor i pro vyšší knihy, s čímž mám u své současné problém. Nejspíš bych potřebovala dvě. Nebo tři. Nebo možná pět, aby se mi tam všechny knížky vešly. Křeslo vypadá na první pohled pohodlně, lampa a stolek na kafe jsou nutností a Buddha, ten je pro radost.:)




Líbí se vám můj osobitý čtecí koutek nebo byste ho zařídili úplně jinak?


4 komentáře:

  1. Moc pěkný, na mě sice málo barevný, ale ta knihovna je boží :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju.:) Mně právě spíš vyhovuje něco světlého, jednoduchého.:)

      Vymazat
  2. Vypadá úžasně! Miluji bílý nábytek a tahle knihovna je jednoduše úžasná. Zajímavá a prostorná :)

    OdpovědětVymazat