21. července 2016

Vypůjčeno z knihovny 4

Opět jeden článek o tom, co jse si přinesla domů z knihovny. Možná se může zdát, že v poslední době je to samé půjčování a nakupování dalších přírůstků a žádné recenze... Problém je v tom, že mě sice stále baví číst, ale momentálně mi, lidově řečeno, nějak chybí slina a než abych napsala hodnocení, které bude stát za houby, tak raději nic. Ale pevně věřím, že se situace zlepší. Snad brzo. 
Teď už k novinkám. Dnes jsem si vyzvedla celkem tři kousky. Ostrov Lhářů od E. Lockhart je tak trochu výstřel do tmy. Nalákala mě tajemná anotace. Čtyři vteřiny rozhodnou jsou naopak sázkou na jistotu. Jde o třetí díl série Ten tiny breaths od autorky K.A. Tucker. Nakonec Losing it z pera Cory Carmack. Tuhle knihu už jsem před nějakou dobou četla, ale vůbec si nemůžu vzpomenout, jaký ve mně zanechala dojem. Pojďte se podívat, o čem novinky jsou.




Ostrov lhářů - E. Lockhart


Přečtěte si to. A jestli se Vás někdo zeptá, jak to skončí, prostě LŽETE! 
Báječná rodina Sinclairových.
Soukromý ostrov. 
Velice bystrá dívka, se kterou je něco v nepořádku.
Skupina čtyř přátel - lhářů -, jejich přátelství začne být destruktivní.
Revoluce. Nehoda. Tajemství.
Lži a další lži.
Pravá láska.
Pravda.




Čtyři vteřiny rozhodnou - K.A. Tucker


Cain Ford zasvětil poslední léta pomoci ženám, které zaměstnává ve svém striptýzovém klubu. Touží zbavit se dávného pocitu viny, ale zvolil opravdu správnou cestu, když obětoval vlastní osobní život? Charlie Rourkeová potřebuje zmizet ze světa a začít nový život, pokud nechce zemřít násilnou smrtí nebo skončit ve vězení – jenže jí přijde do cesty nečekaná překážka: láska, která ohrozí nejen ji, ale i muže, který pro ni znamená všechno.




Losing it - Cora Carmack

Jak to, že jsem pořád ještě panna?, ztrápeně si opakuje každý den při pohledu do zrcadla Bliss Edwardsová, na první pohled úspěšná a bezproblémová studentka herectví obklopená množstvím přátel, kteří však absolutně netuší, čím se jejich pohlední a inteligentní kamarádka užírá. Hodlá skoncovat s panenstvím - jenže ten pravý stále ne a ne přijít.
V okamžiku, kdy se její sexem protřelá kamarádka Kelsey dozví, že Bliss není ani lesbička, ani nehodlá odejít do kláštera, navleče ji do úzkých šortek a trička s tak velkým výstřihem, jaké by si samotná Bliss nikdy neoblékla. A potom ji s prohlášením konečně si vrzneš odtáhne do blízkého baru, kde ji po konzumaci několika panáků na kuráž vybízí, aby si našla kvalitního milence na jedno použití. Bliss prchá zbaběle na záchod, ale cestou narazí na zajímavého mladíka jménem Garrick, zabraného do čtení Shakespeara. Neplánovaně přeskočí jiskra a Bliss má tu noc skutečně šanci prožít pohádkový sex…, ze kterého však na poslední chvíli s mnoha nepodařenými výmluvami vycouvá.
Další den ráno, první hodinu posledního semestru, Bliss málem omdlí: zjišťuje, že Garrick, který před necelými osmi hodinami ležel nahý v její posteli, je jejím novým profesorem!



6 komentářů:

  1. Ostrov lhářů se mi moc líbil. Myslím, že nebudeš zklamaná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také doufám.:) Zatím jsem stále na vážkách, jestli se do knihy pustit.

      Vymazat
  2. Ostrov bych si ráda přečetla, ale poté, co jsem zjistila, že má nižší hodnocení na Databázi docela váhám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě odrazuje to nízké hodnocení. Uvidíme, jaké to nakonec bude.:)

      Vymazat
  3. To jsou super úlovky! A taky to tak mám - někdy mám chuť ke čtení, ale psaní prostě nějak není ono. Někdy to řeším minirecenzemi...no, a jindy se na to prostě vykašlu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těší mě, že v tom nejsem sama.:) Už jsem pomalu propadala zoufalství. :D

      Vymazat