19. června 2016

Nově v knihovně 9


 
Taky vám tak leze na nervy tohle nevyzpytatelné počasí? Dopoledne je vedro jako na Sahaře a odpoledne, aby člověk nevycházel z domu bez deštníku. To pak nevím, jestli si mám udělat čtecí odpoledne nebo naplánovat něco akčnějšího. V každém případě, pro ta odpoledne, kdy venku leje jako z konve, jsem si pořídila dva nové knižní přírůstky. Rozhodla jsem se objednávat z Knihcentra – zaprvé kvůli dobré ceně a pak taky proto, že jsem měla výdejnu při cestě.  
Celá koupě byl takový okamžitý nápad. Ale k jednotlivým knihám – pořídila jsem si Návrh od Elle Kennedy a Rockové sólo z pera Kylie Scott. O Návrhu už jsem slyšela dřív, ovšem nijak mě nenadchl. Až nedávno jsem četla ukázku a podlehla. Naopak Rockové sólo byla tak trochu sázka na jistotu. Před nějakou dobou jsem totiž v angličtině četla první díl (Rocková hvězda), který si mě získal hned od prvních stránek. A tak byla objednávka na světě.
 


Návrh - Elle Kennedy 


Hanna Wellsová si je ve všech oblastech života jistá v kramflecích, až na sex a svádění. Jestli chce upoutat pozornost kluka, do kterého se zakoukala, musí vystoupit ze své ulity a udělat všechno, co bude potřeba, aby si jí všiml… I kdyby to znamenalo výměnou za předstírané rande doučovat namyšleného kapitána univerzitního hokejového týmu.
Garrett Graham vždy toužil po jediném – hrát po vysoké profesionálně hokej, jenže teď hrozí, že kvůli stále se zhoršujícím známkám svého snu nedosáhne. Když mu jeho spolužačka předloží návrh, který by mu zajistil pozici v týmu a jí zájem vysněného kluka, dvakrát se nerozmýšlí.
Stačil ale jediný polibek, který vedl k tomu nejdivočejšímu sexu v životě, aby si Garrett uvědomil, že už nic předstírat nehodlá. Teď ještě musí přesvědčit Hannu, že kluk, kterého chce, je ve skutečnosti on. A to tak snadné nebude.




Rockové sólo - Kylie Scott  


Co uděláte, když si zrovna potřebujete vylepšit image? Najdete si slušnou a hezkou dívku, z níž uděláte svou snoubenku. O bubeníkovi oblíbené rockové skupiny Stage Dive Malu Ericsonovi se v poslední době v novinách nepíše zrovna lichotivě, a zdá se, že nejlepším řešením je usadit se a najít si vhodnou přítelkyni. Aspoň na nějakou dobu, aby utichly pomluvy. Jenže to by nesměl potkat tu pravou…
Když se Anne vydá na večírek se svými přáteli, netuší, že se tu setká s idolem, jehož plakáty měla v mládí vylepené po zdech pokojíčku. A už vůbec nečeká, že by se s ní tenhle sexy kluk začal bavit – natož aby jí pomohl vyřešit problém, do něhož se ne vlastní vinou dostala. Nápad, že bude hrát roli jeho nové přítelkyně a snoubenky, se jí zdá docela zábavný. I když ví, že trávit čas ve společnosti sexy bubeníka, který obráží jeden bouřlivý a divoký večírek za druhým, nemůže skončit dobře!
Jejich nespoutané rockové sólo, které jim život nabízí, je plné zvratů – jednou nahoře, podruhé dole. Podaří se jim ustát všechny nástrahy, které jim okolní svět připraví?
 


10 komentářů:

  1. Tak snad se Ti obě knihy budou líbit :) Vypadají zajímavě, i když to není úplně mnou vyhledávaný žánr :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přiznávám, že Návrh už jsem dočetla. Šlo to vcelku rychle.:))

      Vymazat
  2. Také se přikláním k tomu, že to není úplně můj žánr, ale přeji příjemné čtení a ať se líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přiznávám, že se mi tenhle žánr zalíbil až v poslední době. Hledala jsem něco na odreagování od věčného čtení odborné literatury a tohle účel rozhodně plní.:)

      Vymazat
  3. Takovéhle mužné obálky mají něco do sebe! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty obláky, to je tedy opravdu něco na co si asi nikdy nezvyknu. :D

      Vymazat
  4. Pěkné přírůstky, na obě knihy se v budoucnu chystám. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že se ti obě knížky budou líbit. Zatím jsem přečetla jen Návrh a můžu ho vřele doporučit.:)

      Vymazat
  5. Návrh je úžasný, ten môžem jedine chváliť :3 Rockové tango čaká aj mňa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, Návrh vůbec nebyl špatný. Uvidíme co Rockové sólo.:)

      Vymazat