30. června 2016

Nově v knihovně 10


Dneska se hlásím jen velmi krátce. Dostala jsem jednu novou knihu a ráda bych se s vámi o tu radost, která mě zaplavila, podělila. Asi to nebude velké překvapení. Nedávno jsem dočetla první díl téhle série a podle mé nadšené recenze bylo jasné, že další díl začnu shánět co nejdříve. A dnes se mi poštěstilo - dostala jsem Omyl (2. díl ze série Off-Campus - 1. díl byl Návrh) jako dárek. Do čtení se hodlám pustit v nejbližších dnech.



Omyl - Elle Kennedy


John Logan může mít kteroukoli holku si zamane. Pro hvězdu univerzitního hokejového týmu je život jeden velký večírek. Za jeho sexy úsměvy a okouzlujícím šarmem se ale skrývá stále rostoucí zoufalství, že se po promoci dostane do slepé uličky.

Rychlovka s Grace Iversovou měla jen na okamžik rozptýlit jeho chmurné myšlenky. Poté co ji ale od sebe kvůli jednomu hloupému omylu odehnal, je Logan odhodlaný obětovat poslední ročník vysoké, poslední rok své svobody, aby ji přesvědčil, že by mu měla dát druhou šanci.
Grace se po letních prázdninách vrací zpátky na Briarovu univerzitu, starší, moudřejší, a bez myšlenek na toho arogantního hokejistu, kterému málem věnovala své panenství. Už není ta uťápnutá chudinka, jako když se setkali poprvé. Jestli Logan očekává, že se za ním připlazí a bude žadonit o pozornost jako jiné holky, tak se vážně plete. A že ji chce zpátky? To se tedy bude muset pořádně snažit...
 


6 komentářů:

  1. Já si nedávno Omyl také kupovala. Oba díly se mi líbily, je to příjemná odpočinková četba s romantickým příběhem. Žánr NA prostě vždycky potěší. Líbí se mi, že to není úplně prostoduché, ale je tam nějaká ta svízel a trápení navíc, které se musí vyřešit. :o) Přeji hezké čtení. :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky.:) Úplně s Tebou souhlasím. Jasně, tenhle žánr je spíš oddechový, ale i tak má určité standardy a některé kousky jsou lepší, jiné zase horší.:)

      Vymazat
  2. Kniha vypadá moc zajímavě. Zatím jsem od tohoto autora nečetla nic. Možná až přelouskám celý můj dlouhatánský seznam se k němu taky dostanu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Název ani obálka mi nic neříkají a tyhle knihy ani moc nevyhledávám, ale zase tak špatně Omyl nevypadá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta obálka je vážně hrozná. :D Ale jinak, zatím jsem asi v polovině a příběh není vůbec špatný.:)

      Vymazat